Om oss

En ledande advokatbyrå för tvistlösning i Sverige
Vi företräder klienter inför domstolar, andra myndigheter och skiljenämnder i svenska och internationella tvister. Vi ger också råd och genomför utredningar i tvistefrågor. Våra advokater agerar regelbundet skiljedomare i svenska och internationella skiljeförfaranden.

Våra kärnvärden
Vår prioritet är att alltid leverera service av högsta kvalitet och bästa möjliga resultat för våra klienter i deras tvister.
För att uppnå detta är vi organiserade som ett true partnership och lägger stor vikt vid laganda, lärande och innovation. Byråns seniora jurister är alltid aktivt involverade i ärendena. Byrån strävar också efter att rekrytera och utveckla de bästa talangerna och ledarna – oavsett kön, sexuell läggning, bakgrund, tro och andra olikheter.

Kunskap och erfarenhet: bredd och djup
Byrån och våra jurister har lång erfarenhet av tvister inom många olika branscher och rättsområden ¬ inklusive M&A, entreprenadsrätt, konkurrensrätt, bank & finans, fastighets- och hyresrätt, joint ventures, bolagsrätt, försäkring, IT & telekom, immaterialrätt, marknadsrätt, licensavtal, life science och rådgivningsansvar.
Vi har lång erfarenhet av alla former av tvister i Sverige, inklusive administrativa tvister och kommersiella tvister inför domstolar i alla instanser, och av svenska och internationella skiljeförfaranden enligt reglerna för alla större internationella skiljedomsinstitut.

Ett Stockholmsbaserat företag med internationell räckvidd
Byrån har ett brett internationellt nätverk av högt ansedda advokatbyråer i utländska jurisdiktioner för att bistå våra klienter även i gränsöverskridande tvister. Norburg & Scherp arbetar också ofta tillsammans med utländska advokatbyråer i internationella tvister som prövas i Sverige.

Högt rekommenderade av internationella rankinginstitut
Våra advokater är uppmärksammade för sin expertis inom tvistlösning av internationella rankinginstitut såsom Chambers & Partners, Legal 500 och Who’s Who Legal.

Vi är experter på tvistlösning.  

Omdömen